Билетите за концерта 10 years Metal Hangar 18 са в продажба

10g_MH18_plakatСамо месец остава до концерта, с който ние от Metal Hangar 18 ще отбележим с  пет родни банди десетия си юбилей. Вече Ви запознахме с интервютата ни с Ники от EUFOBIA, с цялата група ЮВИГИ и Антонио от VELIAN. Очаквайте и последните две банди – FYELD и FRAGMENTS OF EXISTENCE да отговорят на нашите 10 въпроса.

Както обещахме, билетите за 15 октомври вече са в продажба. Можете да закупите своя пропуск за Mixtape 5 на цена от 10 лв. през системите на Eventim и Eticketsmall.

 

Следете ни за повече подробности и изненади покрай това събитие, както и другите концерти организирани в чест на 10 години METAL HANGAR 18:

–  29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България и то за последно в оригинален състав.

Заповядайте и празнувайте с нас.

Подкрепете събитието ни във фейсбук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото