Само след ден UDO ще разтърси София!

UDOОстава само ден до дългоочаквания концерт на метъл иконата Udo Dirkschneider. София е една от спирките в турнето Back to the roots, по време на което титанът на тежкия саунд изпълнява за последен път всички хитове на метъл боговете Accept. Верните фенове на UDO у нас ще могат да се насладят на „Princess Of The Dawn“, „Balls To The Wall“ и „Metal Heart“ в оригиналното изпълнение на гласа, допринесъл толкова за култовия статус на немската банда.

Ограничено количество VIP билети за концерта на цена 70 лв. са вече в продажба. Те са на най-хубавите места на централната трибуна и достъпа до тях ще е през специален VIP вход. Тези билети могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн.

UDO и неговите музиканти са вече в София. Тази вечер той ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави“ по bTV, където ще разкрие какво да очакваме на концерта му утре в зала „Универсиада“ и ще ни подгрее подобаващо за него с изпълнение на един от големите си хитове.

За вечеря преди концерта си UDO и компания са поръчали три вида салати. Сред основните ястия са пълнена пуйка с шафран и сушени домати, а също и пълнени зеленчуци с ориз и гъби. Рокаджиите държат да има още няколко вида гарнитури, а десертите включват мини еклери с баварски крем, както и шоколадов кейк с плодове. Иначе по време на концерта им в бекстейдж зоната за тях ще има много плодове, пресни зеленчуци, разнообразни пикантни наденички и зелени маслини, много чипс и бонбони.

Входовете на зала „Универсиада“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 ч. Инди бандата PALACE ще постави начало на метъл мини-фестивала в 19,00 ч., а час по-късно ще ги последват канадците от ANVIL. Очаква се UDO и неговата група да се качат на сцената около 21,30 ч., като шоуто им ще продължи поне два часа.

Билетите за концерта на UDO на цена от 50 лв. са все още в продажба. В деня на концерта цената им ще е 60 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото