Юбилейният концерт на VADER е на 23 юни

Дойде и официално потвърждение за концерта на поляците  VADER.

BGTSC представя: Юбилейният концерт на VADER! Дет метъл ветераните тръгват на обширно Европейско турне озаглавено „40 Years Of The Apocalypse”, а за радост на всички то ще премине и през България на 23 юни. Събитието в чест на 40-годишнина на легендите VADER ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:00 часа. Преди това на сцената ще видим добре познатите на феновете у нас BIO-CANCER и френските дет метъли WARSIDЕ.

Отбележете си в календарите 23 юни! 40 години VADER!

Билетите
се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Промо-билети ще се продават до 5 февруари, включително, на цена от 35 лева. След това цената ще е 40 лева, а в деня 45.

Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.


BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото