Подробности за албума на ÆDelric

Както вече ви информирахме, след дългогодишна пауза, родното дуо ÆDelric публикува корицата на своят предстоящ двоен студиен албум.
От профилите в социалните мрежи, изглежда, че групата се готви да издаде първи сингъл от концептуалният си албум „Царство„, а вече са загатнали името на първият сингъл. Той ще носи името „Патриарх“. Членове на групата са разкрили също лириките на песента. Изглежда, че те ще се утвърдят в нов музикален жанр смело наречен „Neue Bulgarische Härte“ (нова българска твърдост, буквален превод), като характерно за този жанр изглежда ще бъде използването на черковнославянски език. Песента „Патриарх“ е без носовки за да е по-разбираема, но има наличен превод. Текстът е дело на поетът и общественик, Манол Глишев. Дали групата ще използва този архаичен език за останалите парчета или ще има изненади с други стари езици, вероятно ще разберем с идването на албума.
Днес групата споделя  официалното „Making Of“ видео зад сингъла ‘Патриарх’ от предстоящия втори и трети (двоен) студиен албум.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 месец)

    …ей това предстоящо издание ме заинтригува…
    Дали ще има допирни точки с онзи стар немски индъстриъл?Дано…
    Но ще е издание за определена аудитория със сигурност…
    Специална музика за лимитирана аудитория…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото