Днес излиза новият сингъл на ÆDelric

Днес официално излиза сингълът „Патриарх“ на група ÆDelric от предстоящия им двоен (втори и трети) студиен албум, озаглавен „Царство“.
В понеделник, 08.04.2024 г., парчето беше излъчено премиерно в ефира на БНР радио Варна в предаването „От другата страна“ след края на интервюто с основателя на групата Александър Маринов. Архив от радио предаването ще можете да чуете в скоро време на страниците на БНР радио Варна и „От другата страна“ в сайта на Binar.bg
Сингълът е в изпълнение на черковнославянски език, но без носовки за по-лесно разбиране. Парчето съчетава интересни нови нюанси между класическото Neue Deutsche Härte звучене (Rammstein, Heldmaschine, Maerzfeld, Oomph, Eisbrecher), но в същото време много нюанси, характерни за повечето балкански страни, а в това число, и интересните православни хорове на заден фон.
Можете да чуете парчето във всички дигитални платформи, налични за слушане, сваляне и стрийминг с изключение на Spotify. Групата споделя и сайт, специално посветен на сингъла, където може да намерите директни линкове към по-големите платформи, както и официалните канали на ÆDelric.

  1. #1 написан от Hellraze (преди 2 седмици)

    Доста тъпо е името на групата на латиница, а името на албума на кирилица. Не е само тази група, де.

  2. #2 написан от MorteEtDabo (преди 2 седмици)

    До коментара на Hellraze. Името си е на латиница защото е логична за пазара в цял свят. А името на албума и парчето са достъпни на английски и български. Зависи от мястото Ви.

    • #3 написан от Анонимен (преди 2 седмици)

      Бла-бла-бла. Успех с превземането на пазара! 🙂

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото