Philip Anselmo към новите банди: “Излезте навън и изнасяйте концерти.“

 В скорошно интервю, Phil Anselmo (PANTERA, DOWN, SUPERJOINT) сподели някои от първите тур преживявания на PANTERA. 

 “Ще ви разкажа една истинска история. По време на първото турне на PANTERA в Европа трябваше да делим бус с една банда на име ANNIHILATOR. Доста готини пичове. JUDAS PRIEST също. Всички те бяха много готини, но не ги виждахме толкова често. А и тогава ние все още бяхме неизвестни. Мразеха ни в Европа. И мисля, че това се дължеше на факта, че бяхме неразбрани. Феновете бяха там, за да видят JUDAS PRIEST и ANNIHILATOR и ни мразеха. Така че това вече беше срещу нас. Екипите им бяха пълни с всякакви задници. Техният тур мениджър беше всеизвестен задник през цялата си кариера. И това прави огромна разлика, когато си на тримесечно турне. Така че това беше ужасно преживяване.

 След това, той продължава: “Тогава от нищото, SKID ROW ни взеха на турне. И те наистина нямаха нужда да вземат тази метъл банда на турне с тях. Но имаха топките да го направят, в доста опасни за нас времена, наистина. Те бяха доста услужливи, екипът им беше страхотен и всички бяха доста готини. Тогава, точно в този момент, решихме, че това е примерът, който искаме да следваме. Модел, който искахме да пресъздадем за останалите банди. Наистина благодаря на SKID ROW за това, въпреки че постоянно им крадяхме публиката. Моите братя знаят, че имам чувство за хумор, хаха.

 Anselmo посъветва младите банди, които искат да си изкарват хляба чрез музика: “Излезте навън и изнасяйте концерти. Това е единственият начин, чрез който можем да издрапаме нагоре. Трябва да сте готови да тръгнете, самостоятелни, и да сте открити и честни едни с други, независимо от вашите егота. Трябва да можете да комуникирате помежду си. И говорейки от музикална гледна точка, не се опитвайте да бъдете имитатори. Бъдете иноватори. Точно така! Можете да бъдете иноватори в един стил и да създадете негов подстил. И тогава някой ще му даде прозвище, хаха.
Phil Anselmo

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото