Официално подгряващо парти за концерта на AUSTERE в София

Съобщение от организаторите:

С удоволствие обявяваме, че договорихме официално подгряващо парти за концерта на AUSTERE, DImholt и Zima в  магазин за крафт бира Nosferatu, където ще се състои своебразен Мийт&Грийт.

EventEase и Nosferatu Craft Beer Shop канят всички фенове да се срещнат с музикантите от бандите, които ще участват на концерта, в култовия магазин и бар за крафт бира Nosferatu, който се намира в самото сърце на столицата (адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ 28, 1000 София)!

Събитието ще е на 24-и септември (вторник) и е с вход свободен, без изискване за притежание на билет за концерта. Купонът започва след 17:00 ч. и на мястото ще звучи подбрана музикална селекция, а компания ще ни правят самите австралийци от Austere – Tim Yatras и Mitch Keepin, както и някои от момчетата от родните банди. Разбира се, освен приятелска среща с музикантите, ще има и много студена бира, възможност за дълги разговори и снимки.

Тематично бифорпарти в страхотната атмосфера на Nosferatu ще е своеобразна подготовка за това, което предстои в „Mixtape5“ на 26-ти, четвъртък!

В други новини, състава на Austere за концерта се допълва от Paolo Bruno от бразилската блек банда Thy Light, който ще свири на китара.

Билети за концерта все още има налични и се продават онлайн на https://bit.ly/AustereSofia и в магазини „На Тъмно“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото