Концертът на AUSTERE, DImholt и Zima е на 26-и септември. Подгряващото парти е днес!

Концертът на австралийската Depressive Black Metal група Austere в София e тази седмица, на 26-и септември (четвъртък). Представяме на вашето внимание графика, при който ще протече събитието в „Mixtape5“:

18:30ч – отваряне на вратите на клуба

19:00 – 19:40ч Zima

20:00 – 20:50ч Dimholt

21:20ч – … Austere

Напомняме и за подгряващо парти, което се организира специално по повод гостуването на групата у нас и ще се проведе в Nosferatu Craft Beer Shop. То е днес – 24-ти, вторник и е с начален час 17:00ч.

Тази сряда,- 25-ти, Tim Yatras „Desolate“ и Mitch Keepin „Sorrow“ от Austere ще са гости в студиото на Z-Rock, където ще дадат интервю на живо в ефир в предаването за екстремен метъл на Стоян Цонев „Тотална Инвазия“. Събеседник в студиото ще е и Тодор от Dimholt.

Каним ви и на афтърпарти в клуб „При Черепите“, което ще е с вход свободен и ще стартира след края на концерта.

Билети на концерта се продават в системата на PaySera в магазини „На Тъмно“ на цена от 40 лева. В деня на шоуто цената им ще остане 40 лeва и ще се предлагат на входа на клуба, след 18:30 ч.

Билети в магазини „На Тъмно“ и онлайн: https://bit.ly/AustereSofia

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото