Оги Цолов вече не е част от ФАКТОР

Вокалистът Огнян Цолов вече не е част от група ФАКТОР. Това стана ясно от пост във фейсбук профила на певеца. Ето какво гласи той (без редакторска намеса):

„Здравейте всички ,

време е да направя съобщение във връзка с група Фактор.
Който е присъствал на страхотния концерт рок-поезия (70 години Сашо Петров ) , всъщност е присъствал на последното ми участие с групата !
По решение на централния комитет и с активната подкрепа на низовите организации , вече не съм част от група Фактор. През 1985 бях поканен за соло вокал и така започнаха незабравимите времена на концерти , пътувания, записи , приятелства… Благодарен съм за всичко , което ми се случи през годините 🙂 . Ние всички взимаме и даваме . Аз се надявам, че това което съм дал и оставил ,като глас и емоция в хубавите песни и текстове са допринесли Фактор да бъде там , където е и нещата през годините да вървят напред и нагоре . Надявам се също, че и “ следите , ако ги е имало , ще останат и след мен на този свят “ .
Благодаря ви за любовта , обичта и уважението , които съм усещал винаги и навсякъде !
Разбира се, това не значи пенсиониране 🙂 Музиката е невероятен дар за всички ни, така че продължавам по пътя. Надявам се и вярвам , че това което следва и предстои да се случи ще бъде вълнуващо …. и отново ще се видим on stage !
В заключение:
НЯМА ДА БЪДА НА СЦЕНАТА ЗА КОНЦЕРТА 50 ГОДИНИ ФАКТОР , защото пях и бях с тях само 38 години 🙂
Желая успех на новото момче зад микрофона .
ОБИЧАМ ВИ , PEACE
Oги Цолов“
  1. #1 написан от Анонимен (преди 3 месеца)

    Без Оги няма Фактор! Закривай !!!

  2. #2 написан от Любо (преди 3 месеца)

    И аз, като видях, че Оги не е в групата, се отказах да им ходя на концерта

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото