Спечели билет за РОК КОЛЕДА 2011

Music Space предоставя на българските фенове на рок музиката възможността да спечелят 10 билета за големия концерт Рок Коледа 2011, който ще се проведе на 16 декември в зала „Фестивална“.

Сред участниците в грандиозното събитие са D2, Сигнал, Милена, Уикеда, Васко Кръпката, Конкурент, Черно фередже, Фактор, Urban Grey, Fyeld, а водещ на шоуто ще бъде Светльо Витков, дегизиран като Дядо Коледа.

Какво трябва да направиш, за да участваш в играта за един от 10-те билета за концерта:

1. Намери в сайта на Music Space профила с име “Рок Коледа” и да го добави като приятел.
2. Публикувай на стената на този профил линк към видео в Music Space TV от Рок Коледа 2010. За да излезе линкът добре (с тъмбнейл и заглавие), използвай бутона „Публикувай линк“.
3. Събери възможно най-много харесвания (гласове със зелена ръчичка) на линка от останалите потребители.

Десетте публикации с най-много харесвания ще спечелят билет за Рок Коледа 2011. Всеки потребител може да участва само с една публикация. При отчитането на резултатите няма да се вземат предвид негативните гласове (гласове с червена ръчичка).
Крайният срок за участие в играта е 12:00 часа на 13 декември 2011 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени в 14:00 часа на 13 декември чрез новина в www.musicspace.bg, както и в страниците на Music Space в социалните мрежи Facebook, Twitter и Google+.

Виж още информация за концерта Рок Коледа 2011!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото