Преди минути  организаторите на концерта са получили следното изявление от фронтмена на групата:
 
“Скъпи български братя и сестри,

Аз съм Сакис и с голяма болка трябва да Ви съобщя от името на ROTTING CHRIST, че неочакваното ми и в последния момент „за съжаление тежко“ заболяване с Covid НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА практически и морално да посетя земята ви този уикенд и да проведем концерта си в София, както беше насрочено преди време. Вместо това бих искал да ви поканя всички следващата неделя, 6 Март, когато планираме да направим адско шоу и най-важното: да се видим с всички вас след толкова дълго време!

Пазете си и бъдете винаги верни на духовните си братя и сестри. Това, което не ни убива, ни прави по-силни!“

Специалният концерт на ROTTING CHRIST ще се състои на 6 март, в столичния клуб „Mixtape 5“. Издадените билети важат без презаверка!

Ако новата дата не Ви е удобна, ще можете да върнете билетите си от утре, но не по-късно от 4 март от местата от които са взети.

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева..

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван.

!!! Моля, споделяйте това съобщение, за да достигне до всички, които правят планове за пътуване!!!