PLUSH е изцяло дамска рок формация, състояща се от 4 талантливи дами на възраст под 21 години. Съставът на групата включва Moriah Formica (вокали/китара), Bella Perron (соло китара), Ashley Suppa (бас) и Brooke Colucci (барабани). Бандата вече пусна първия си сингъл – композицията „Hate“, която е налична за слушане тук. Парчето излиза под шапката на Pavement Entertainment и е продуцирано от Johnny K (STAIND, 3 DOORS DOWN, DISTURBED). По-долу може да гледате видеоклипа, който PLUSH заснеха към песента, а ето какво споделя фронтдамата Formica по отношение на клипа и парчето:

„Парчето е за човек, който ми разби сърцето по много брутален начин. Бях много ядосана и тъжна, но нямах сили да му кажа „Мразя те“, защото истината е, че прекалено много го обичах и просто мразех това, че го обичам.

Беше прекрасно новосформирана група да свири на сцената на исторически театър, особено по време на пандемията, заради която нямахме възможност да свирим на живо. Също така имахме възможността да прекараме цял ден заедно и да се сработим като група.“