Изберете дизайна на тениска №16

 

Както вече знаете, и тази година проведохме конкурс за дизайн за традиционните ни тениски за рождения ден на METAL HANGAR 18. Благодарим на всички включили се, като тази година има доста предложения и всички са доста креативни. Ще ви помолим, като част от общността на Хангара, да ни помогнете да изберем най-добрият. Моля ви, гласувайте с „харесване“ на този, който ви е любим (като няма ограничение за само един) на Facebook страницата нитук.
Имате възможност да го направите до 08.09.2023, след което ние, хората стоящи зад METAL HANGAR 18, ще изберем този дизайн, който ще краси тазгодишните ни тениски, като ще се съобразим донякъде, но не изцяло, с гласовете ви.

Разбира се, след това ще можете и да заявите и поръчате от тениските с избрания дизайн и вашия размер и бройка.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 7 месеца)

    Понеже нямам Facebook и никога няма да имам бих гласувал за модела който е последен на първият ред.
    Но определено всички са много добри като дизайн…
    Пуснете черна с един дизайн и бяла с друг…
    Черната по ваше мнение,а бялата по мнение на аудиторията…или обратното…Но определено избора е труден…

  2. #2 написан от Анонимен (преди 7 месеца)

    С цялото ми уважение към труда на хората, нито един от дизайните не ме грабва ни най-малко. Много несполучливи комбинации на цифрите 18 и 16, а от повечето тениски дори не се подразбира, че говорим за метъл сайт.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото