rock evolution 2019На 6.04.2019 в гр. Враца ще се проведе първи музикален конкурс за авторска рок/метъл песен – „Rock Evolution 2019“ – Vratsa.
Мястото ще бъде рок клуб „The Stage“ – Враца, от 17:00 часа. Вход свободен. Идеята на този фестивал е да даде шанс на млади и талантливи автори на песни в стил rock/metal. Целта е да се даде възможност за изява на местните и национални младежки рок групи и техните авторски песни. Привличане на слушатели към този стил музика и оценяване по достойнство качествата на музикантите. Организаторите искат да помогнат на участниците да се популяризират и да се качат на професионална сцена, за да покажат своите умения пред жури, което е от влиятелни личности в шоу бизнеса и музикалните среди.УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ:
Етап № 1:
Всеки от желаещите да участва, трябва да прати свое демо на песен, с която ще се състезава в конкурса. Организаторите ще изберат най-добрите 10 песни за участие във финалната фаза на „Rock Evolution 2019 – Vratsa“. Средната възраст на участниците в групите не бива да надхвърля 30 години. Краен срок за подаване на заявките за участие е 25 март 2019 г. За записване изпратете лично съобщение на страницата на „Rock Evolution 2019 – Vratsa“ във facebook или на е-майл: rockevolution@abv.bg.
Етап № 2:
Одобрените 10 банди ще участват във финал на живо в рок клуб „The Stage“ гр. Враца, който ще се състои на 06.04.2019 г. (събота) от 17.00 ч. Всяка от тях ще има право да изпълни няколко песни в рамките на 20 мин., като една от тях задължително трябва да е АВТОРСКАТА ПЕСЕН, с която са били одобрени за участие във финала на „Rock Evolution 2019 – Vratsa“. Победителят и неговия подгласник ще бъде излъчен от компетентно местно жури, сформирано от изявени рок музиканти от гр. Враца.
ПЪРВА НАГРАДА: ваучер за професионален запис на авторска песен в студио „Mrdr Sound Studio“ гр. София.
ВТОРА НАГРАДА: ваучер на стойност 200 лв. за закупуване на музикална техника по избор от „Forte music“ гр. София.

Организатор: – Младежки център – Враца

Страница на събитието и записване на този адрес.