Вокалистът Brian Allen се завърна във VICIOUS RUMORS

„Бъди здрав, Ronny! Добре дошъл у дома, Brian!“

На 24-и юли само 5 часа преди да отлети за Германия за участие с VICIOUS RUMORS вокалистът Ronny Munroe се отказва от пътуването. В този момент групата изобщо не знае какво се случва. Най-вероятно е нещо лошо, тъй като певецът не си вдига телефона. Той пуска изявление, в което моли да не бъде безпокоен, затова от бандата не желаят да го притискат за детайли и призовават всички да уважат желанието му.

Няколко дни по-късно дойде официалното изявление, в което се уточнява, че Munroe се оттегля от групата по здравословни причини. Това е истински шок за бандата. VICIOUS RUMORS желаят бързо и пълно възстановяване на колегата си.

Заради неотложни ангажименти, свързани с участия на големи фестивали, от групата се обаждат на бившия си вокалист Brian Allen, който за 24 часа успява да си припомни/научи 16 песни и тотално разбива публиката на легендарния германски фестивал Headbangers Open Air.

Лидерът Geoff Thorpe споделя: Brian наистина спаси положението! Да разберем, че Ronny е болен и отпада буквално няколко часа преди полета, беше наистина зле. Това определено ни паникьоса… половината група вече беше в Германия. Brian се включи сякаш никога не си е тръгвал и направихме страхотно шоу! Организаторът на Headbangers Open Air сподели, че това е едно от най-добрите представяния в 25-годишната история на фестивала!“

След съобщението за оттеглянето на Ronny е време бандата да продължи напред. Brian се завърна! Никакви концерти няма да бъдат отменяни, а на хоризонта се задава нов албум. Това ще бъде 3-то студийно дългосвирещо издание за Brian като той има записани 1 live албум и 1 live DVD с групата.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото