UPYR и OBSIDIAN SEA отново с общ концерт

Два месеца след като UPYR и OBSIDIAN SEA уверено стъпиха за първи път заедно на сцена, дойде времето за ново повсеместно умопомрачение. Отзивите и споделените енергии създадоха неразрушим дуум метъл съюз.Океанът от традиционнен дуум на OBSIDIAN SEA отново ще срещне меланхоличната мощ на набиращия сила UPYR, за да напълни душите на просветените с мрак.
Поводът да се състои това събитие е свързан и с предстоящото демо на UPYRAltars/Tunnels”, което ще бъде представено за първи път в петъчната вечер. Материалът ще бъде достъпен на CD – самиздат и специално лимитарано издание на касета чрез Serpent Eve Records. Количествата са ограничени! Изгнаниците Brodnik – вокали, Spasm и Tymnokryw – китари, V.B.- барабани и Mora – бас значително са обогатили репертоара си и със сигурност няма да разочароват последователите си.

ОBSIDIAN SEA са в състав Антон – вокал и китара, Божидар – барабани и Ивайло – бас. Триото в момента работи по материал за нов албум и затвърждава себе си като една от най-силните български метъл групи наживо.

OBSIDIAN SEA

UPYR:

6ти Декември, 2013
„Jet Rock Club“
бул. „Тотлебен“ 38, София
начало:22:00 вход: 6лв.
18+
_________________________

FACEBOOK EVENT

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото