Ново видео и сингъл от NOCTURNAL BREED

Траш метъл ветераните NOCTURNAL BREED разкриха ново видео и сингъл от предстоящия си албум.

Норвежците NOCTURNAL BREED са група, която никога не се е страхувала да покаже своите влияния и ги демонстрира гордо в песента „Knights of Denim“, която Dark Essence Records избра да издаде като сингъл от предстоящия албум „Carry the Beast“.

„Knights of Denim“ ви удря още от началото, нейният опустошителен риф пренася слушателя обратно към славния разцвет на британския хеви метъл. Галопиращи рифове стил Iron Maiden, мелодични двойни сола на китара и гърмящи барабани се сливат с деликатен синтезатор, който засилва усещането за хеви метъл от 80-те.

Наслоени в микса и предадени с истинска страст и чувство, са ръмжащите, агресивни вокали на Destroyer и това, което получавате, е песен на NOCTURNAL BREED „par excellence“, която можете да чуете директно или да изтеглите на този адрес.

Придружаващо сингъла „Knights of Denim“ е текстовото видео от Temira de Temirin, което действа като идеален фон за песента и което можете да видите по-долу.

С предна корица и адаптация на логото от Andrej ‘Maggot Meister’ Bartulovic & All Things Rotten., трак листът на “Carry the Beast” е както следва:

1.Carry the Beast
2.Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)
3.Knights of Denim
4.Salt the Wounds
5.Atomic Cruiser
6.Raise the Flag…And the Hordes will Follow
7.Nosferata
8.Lady Vampire
9.I Ain’t Marching Anymore
10.I Felt Nothing (CD bonus track)
11.Trench Fever (CD bonus track)
12.Blitzhammer (CD bonus track)

Записан в Necrolab Studios и в частното „Bunker Studios“ на NOCTURNAL BREED, „Carry the Beast“ ще бъде наличен на CD, винил, дигитално, лимитирано издание на прозрачен червен винил и касета, на 23 юни и вече може да бъде поръчан предварително от:

BandCamp: https://nocturnalbreedofficial.bandcamp.com/album/carry-the-beast
Уебмагазин: https://darkessencerecords.no/shop/

Създадена през 1996 г. от S.A. Destroyer (известен още като Svartalv – бивши GEHENNA, SATYRICON) NOCTURNAL BREED за него беше не само почит към траш, спийд и хеви метъл вълната от 80-те, но и антидот срещу смекчаването на нагласите в метъл жанра и нарастващата комерсиализация на блек метъл сцената.

Двадесет и седем години по-късно са все още страхотно трио, чиято възраст не смекчава ни най-малко NOCTURNAL BREED. Заедно, S.A. Destroyer на вокали и бас, T. Terror на барабани и вокали и I. Maztor на китари, поднасят страховит шред с голяма порция изключителен хеви метъл от старата школа, в това, което ще бъде седмият дългосвирещ студиен албум на групата.

Записан без използване на модерно оборудване, „Carry the Beast“ всъщност е искрен поглед назад към това, което е вдъхновило групата и оригиналната екстремна метъл сцена, предизвиквайки у слушателя всички онези емоции, които идват с почитаните от времето традиции на метъла.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото