Новини от GRÁ

gra

Късно снощи шведските блекове GRÁ завършиха част от записите за новия си албум. Heljarmadr и компания са се затворили в студиото от известно време и усилено работят върху предстоящата си творба. Ето какво споделиха за феновете си:

„Това е краят! Три дни записи от ранна утрин до късна вечер. Всички барабани и тежки китари са официално завършени. Следващата стъпка ще бъде акустични китари и бас, но това е планувано за ноември. След това е ред на вокалите и други интересни детайли. Наистина не можем да кажем повече в този момент, освен че този албум определено ще бъде много разнообразен и дяволски наситен! Десет композиции една, от които инструментал. Ще бъде издаден чрез Carnal Records през ранната 2018-та. Cheers!

 

/Grá“

Новият албум ще последва излезлия през 2015-та „Ending“, чрез който GRÁ завърши цикъла посветен на Charon, смъртта и гръцката митология. Очакваната нова творба ще постави началото на нова тема и пътешествие в неизвестното. Не ни остава друго освен да се въоръжим с още малко търпение.

Ако сте любопитни, отделни моменти от творческия процес можете да видите на официалната ФБ страница на GRÁ.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото