PIG DESTROYER отбелязват 20-годишнина на свой култов албум

През настоящия месец американските грайндкор майстори от PIG DESTROYER отбелязват цели 20 години от появата на албума си „Terrifyer“ – при това не само със специално преиздание, включващо много допълнителни екстри. Бандата ще изнесе и еднократно шоу на 14-и ноември във Вашингтон, посветено на специалната годишнина.

Преизданието на „Terrifyer“ ще бъде пуснато на 15-и ноември и ще се предлага в 2CD, 2LP и 4LP бокс сет. Последният ще включва специално  оформление от оригиналния художник на албума Cris Crude, бележки, написани от групата и множество неиздавани до момента демо записи и бонус тракове.

Говорейки за предстоящия албум, вокалистът на PIG DESTROYER J.R. Hayes заяви, че то ще бъде задължително за истинските фенове не групата. „В този комплект сме събрали почти всичко старо и неиздавано, което успяхме да намерим. Колко по-ужасяващ може да бъде той? Нищо повече от „Terrifyer“.

Китаристът Scott Hull допълва, че всички членове са развълнувани от възможността да представят допълнителни материали от времето на „Terrifyer“. „Те много точно улавят времето, когато се раждаха идеите. И са показателни как точно протича процесът по създаване на музиката.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото