Последни новини за концерта на BRKOVI

BRKOVI POSTER 20151206 BG2-1Събитието е тази неделя.

Тази неделя е концерта на балканската турбопънкфолкрок банда BRKOVI. Той ще се състои в столичния клуб RockIT от 20:00 часа. Както знаете това е първото и дългоочаквано посещение на групата у нас, и за това сета ще от типа “Много Best Of.

Също е важно да се знае, че с групата пътува екип, който прави документален филм за тях и ще заснеме концерта им у нас. Освен за нуждите на лентата концерта ще бъде  публикуван.

Друго важно е това, че всички именници и родените на тази дата влизат САМО срещу лична карта, а ако вече имат билет могат да доведат приятел или гост!

По долу вижте програмата за вечерта, правилата на събитието и не пропускайте първото гостуване на BRKOVI и емблематичния Shemso69!   Програма за вечерта по часове:

20:00 часа отварят вратите на клуба

21:00 BRKOVI 23:00 – DJ set

Както и преди екипа на организаторите  декларира, че вярва в общата ни цел – по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призоваваме всички посетители да спазват правилата за провеждане.

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Както повечето от вас знаят местата в клуба не се фиксирани, което налага и всеки посетител на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

– храни и напитки;

– видео камери;

– аудио записващи устройства;

– оръжие;

– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

– стъклени бутилки;

– преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Апарати ще бъдат допускани, но остава Забранено снимането на артистите от първа линия(пред сцената и в служебните помещения!) от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него!

ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Билетите:  Разпространяват се онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

В момент ценатана пропуските е 25  лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба цената ще е 35 лева. Местата са строго ограничени!

 

Събитието е 18+!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото