Последни подробности за концерта на BLUES PILLS

Blues Pills photo posterСензационната ретро рок група BLUES PILLS ще направи своя дебют в България, утре на 9-и март в столичния клуб *Mixtape 5*. Малко съвременни групи, представляващи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон, често сравнявана със самата Джанис Джоплин. BLUES PILLS съдържа такива елементи, с които музиката им звучи оригинално и иновантно, но едновременно с това успява да се придържа към 70-арската блус и рокендрол традиция.

 

Целенасочени забавяния и отлагания на самия концерт във времето няма да се извършват. Line Up за утре, четвъртък, 9-и март:

 

20:00 – Отваряне на врати
21:00 – VAN COCK
22:10 – BLUES PILLS
23:30 – Край

 

Днес е последният ден, в който билетите са по 30лв. От тази нощ и утре ще са по 35лв, както и на място в самия клуб. Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg – https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar на Шейново 18 в София до утре 19:30ч.

 

Заснемането и филмирането с професионални камери ще е абсолютно забранено, освен за акредитираните фотографи.

 

Забранява се влизането във клуба с:

– оръжия, остри метални предмети, ножове – стъклени предмети и бутилки – храни и напитки – наркотици – запалителни вещества и взривни материали

– професионални камери, лазерни устройства

* Клуб Mixtape 5 не работи с резервации

**Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv ***Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото