ENSLAVED с първи хедлайнърски концерт у нас на 3 април 2018 г.

 Приятелите ни от радио “Тангра Мега Рок“ обявиха, че ENSLAVED най-после идват в София за един специален концерт, в който те ще бъдат централни герои!

 Времето лети… и така, както сега през декември ще празнуваме цели 25 години от началото на идеята “Радио Тангра“, през април ще има и тържества по повод 12 години от рестарта и раждането на радио “Тангра Мега Рок“. Това означава няколко великолепни концерта, както и една вълнуваща 2018-а!

 Първото шоу, което ще се състои точно на рождения ден на “Тангра Мега Рок“ (3 април), ще бъде оглавено от ENSLAVED! Техният току-що излязъл нов албум “E се очертава като (вероятно) най-успешния в кариерата на норвежкия култ. Той влезе директно на 12 място в класацията за албуми в тяхната родина. И ако това беше очаквано, то появата му на 6 позиция в чарта на US Billboard за така наречените “Heatseekers“ е огромен успех.

 ENSLAVED ще долетят в София веднага, след като завършат като хедлайнъри традиционното голямо американско турне на популярното списание “Decibel през март. Очаквайте всички подробности още тази седмица, а утре ще бъдат обявени главните герои и във втория концерт, който ще се състои на следващия ден – 4 април!
Еnslaved_FB_event 02

  1. #1 написан от Deathrone (преди 2 години)

    Слаба работа е тази банда, а на това радио само измислените „празници“ му останаха.

  2. #2 написан от Elling (преди 2 години)

    Бяха огромна група за мен до 2000-та, но после… Както и да е, ще отида поне да ги видя

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото