DAVE LOMBARDO и PHILM с нов албум

Бандата PHILM, от която е част и добре познатият ни барабанист Dave Lombardo (ex- Slayer), е готова да издаде своя дългоочакван втори студиен албум. Творбата, носеща името Fire From The Evening Sun, ще излезе под крилото на новия за групата лейбъл – UDR Music. Датата, на която очакваме албума, е 12 септември (за Европа).
Jay Lansford от UDR Music коментира:

Работих с Dave Lombardo в годините на Grip Inc. След като чух новия албум на PHILM, този съюз ми се стори като божествената воля. Силен, забързан.. настоятелен. Тези трима невероятни музиканти са създали нещо свежо и необикновено, но в същото време и ушоразрушаващо и земеразтърсващо.

Оповавайки се на заглавното парче сингъл ‘Fire From The Evening Sun’, прословутият барабанист споделя, че албумът ще отбележи нова посока в музикалното пътешествие на бандата.

Първият албум на PHILM, Harmonic, все още е невероятно дело за мен. Суров и пълен с импровизации. Това беше първият ми път, в който продуцирах албум и съм много горд с него. Новият албум е абсолютно различно животно. Отново е продуциран от мен, но мастериран и миксиран от  музикални гиганти… Tyler Bates и Robert Carranza. Вярвам, че този албум притажава дързък, закоравял темперамент и това общо взето обобщава нещата до момента. Не е импровизиран, но е деликатен. Тежък е от началото до края.
Може би си мислите, че познавате PHILM, но не е така. Ако не сте ни виждали наживо, нямате си и представа. Излизаме от комфортните си зони и искаме феновете ни да поемат това пътуване. 

PHILM са: Gerry Nestler (вокали, китари), Pancho Tomaselli (бас) and Dave Lombardo (барабани). Следват редица европейски дати в подкрепа на предстоящата творба.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото