1001 нощи в Ада с ROTTING CHRIST!

Много новини се събраха около демоните Rotting Christ!

Rotting Christ обявиха, че им предстои лайв шоу номер 1000!

Дългото, славно и мистично пътешествие на бандата през десетилетията на съществуване, достигна епичната точка с нашето предстоящо 1000-но шоу!

Хиляда магически нощи, бродещи из земята, ще бъдат отбелязани с участието ни на Nuclear War Now Festival през ноемрви. Събитието ще бъде отпразнувано с много специален сетлист, ще бъде изпълнени, по всяка вероятност, от първите някога официални членове на Rotting Christ, включващи Mutilator и Magus, които ще изпълнят ексклузивно песни от своите първи 3 демо албума!

Освен това, Rotting Christ ще се участват в саундтрака на… книга! Неиздаваната досега песен “Naturdemonernas Lockdrop (i 1000 djävlars namn) / The Call of the Nature-Demons (in the Name of 1000 Devils)” ще бъде включена в саундтрака на книгата “Skogsrået, näcken och Djävulen” на шведския автор Mikael Häll.

Саундтракът към докторската дисертация на Mikael Häll ще бъде 7” винил сингъл с ексклузивни парчета на Rotting Christ и Negative Plane. Дисертацията ще бъде публикувана по-късно тази година от издателска къща Malört Förlag (книги и текстове на фантастична тематика). Книгата засяга представата за сексуалните отношения с природните духове и демони през 17-ти и 18-ти век в Швеция. Корицата й е дело на Timo Ketola. Изданието ще бъде в строго лимитирани бройки – 616 (пише в профила на издателската къща) / 666 (пише в профила на Rotting Christ). EP-то няма да бъде продавано отделно! Ще бъде в комплект с книгата. За съжаление, за сега Malört Förlag предлагат книгите от списъка си само на шведски език. За вбъдеще планират да започнат издаването им и на английски.

Последните, към този момент, новини около Rotting Christ са може би и най-важните:  гърците са в процес на записи по нов албум!

За разгрявка преди издаването му, което ще бъде придружено от световно турне, Rotting Christ ще направят няколко участия: на италианския XVIII Agglutination Metal Festival в края на август, малка европейска разходка през ноември, обхващата Беларус, Украйна и Полша (в това мини-турне ще вземат участие и Cradle Of Filth и God Seed), през декември ще посетят Мексико за съвместен концерт със Sodom, а също така ще се качат и на борда на Barge To Hell круиза.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото