XENTRIX намериха нов вокалист/китарист

 Британските траш метъл ветерани XENTRIX съобщиха, че са се разделили с вокалиста/китарист Chris Astley и са взели Jay Walsh (BULL-RIFF STAMPEDE) на негово място. Ето го и пълното изявление:

Мина известно време откакто последно сме писали какво се случва с групата. Ще бъдем напълно искрени и ще ви признаем, че доскоро не бяхме сигурни дали бандата въобще има бъдеще. Към края на 2015 г. нашият вокалист/китарист Chris Astley реши, че не иска да бъде част от която и да е група и за пореден път той се оттегли от XENTRIX. Наложи се да му търсим заместник. Знаехме, че да намерим вокалист с почти същия глас като на Chris бе невъзможна задача, но не искахме да се отказваме. През изминалите 18 месеца се срещнахме с безброй певци и колкото и да ги харесвахме, нито един от тях не беше подходящ. Все пак искаме да благодарим на всички, които са участвали и доброволствали за мястото – чухме невероятни гласове и се запознахме с много готини хора.

Въпреки всичко, накрая намерихме правилния човек. На миналогодишното издание на фестивала Bloodstock се срещнахме с него и решихме да му дадем шанс. От XENTRIX искаме да представим новия ни фронтмен – Mr. Jay Walsh! Радваме се, че вече пишем нов материал и да записваме демо песни. Нямаме търпение отново да свирим на живо!

xentrixband2017_638

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото