WINTERSUN са готови с новия си албум

 В началото на октомври 2015-а Ви съобщихме, че гениалните мелодет творци WINTERSUN са започнали записи за новия си студиен албум. Днес, девет месеца по-късно, Jari Mäenpää съобщи в своята Facebook страница, че дългоочакваната трета студийна творба на финландците е вече готова. Кога точно ще бъде издаден наследникът на “Time I“ (2012), предстои да разберем.

Ето и какво точно Jari сподели с феновете:

 Когато миналата седмица съобщих, че “е готов“, нямах предвид, че Е готов. Имах предвид, че е готов! 😀

Сега сериозно… След почти две години усърдна работа (да не споменавам и развиването на уменията в областта на композирането, писането на текстове, свиренето, пеенето, продуцирано и звуковото инженерство, които упражнявам цял живот), нещо голямо и изумително, което ще ви отвее, най-сетне е напълно завършено. 100%! Мислехме си (сигурен съм, че и вие също), че този ден никога не би дошъл, но той най-сетне е тук. Чувствам, че направих невъзможното! Чувствам се адски горд и щастлив!

Въпросът обаче е дали някога ще бъде издаден? Дали това ще е скоро или не, предстои да разберем. Изпратих един дълъг имейл на Nuclear Blast и в момента с тях сме в процес на преговори. Това е всичко, което мога да Ви кажа до момента. Стискайте палци!

Wintersun @Tuska Open Air Metal Festival 2013

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото