WINTERSUN показаха обложката на новия си албум

„Деца на зимата и звездите – надигнете се!“

Това е кратка, но важна, извадка от песента „Sons Of Winter And Stars“, която е част от новия албум на финалдските метъли WINTERSUN. Измина много време от „Wintersun“ – едноименният дебют на бандата през 2004. Той се оказа не просто албум, а истински музикален шедьовър. Сега, цели 8 години по-късно, всички фенове чакат с нетърпение да видят и чуят какво е сътворила групата този път, а WINTERSUN трябва да се справят с много високите очаквания.

Време е да разберем какво са ни приготвили във втория в студиен албум – Time I! През тези осем години бандата се е развила както музикално, така и визуално. Докато слушате новото им творение ще бъдете отведени на фантастично пътуване през вратите на времето, отвъд звездите, отвъд раждането на световете на безкрайната вселена.

Time I ще бъде издаден на 12 октомври, преди WINTERSUN да потеглят на път към Heidenfest tour през октомври/ноември. Наскоро бандата влезе в студиото с фотографа Nana Simelius, за да направят снимките за предстоящия албум. Както можете да видите, обложката на Time I изглежда повече от добре.

Групата коментира:

Търсихме много, преди да намерим подходящия човек за да направи корицата на Time I. Начинът, по който твори Cameron Gray, е невероятен, и веднага ни хареса. Доволни сме от крайни резултат и се надяваме, че нашето сътрудничество ще продължи и за в бъдеще.

Траклист:

01- When Time Fades Away
02. Sons Of Winter And Stars
    – Rain Of Stars
    – Surrounded By Darkness
    – Journey Inside A Dream
    – Sons Of Winter And Stars
03. Land Of Snow And Sorrow
04. Darkness And Frost
05. Time

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото