STONE SOUR издават албум, чуйте две нови парчета

Номинираната за Грами  рок банда Stone Sour ще издаде първата част от своя двоен албум House Of Gold & Bones Part 1” през Roadrunner Records  на 23 октомври 2012. Втората част ще се появи на музикалния пазар през 2013 година. Албумът е записан в Sound Farm Studios, близо до родния им град Де Мойн, щата Айова , в сътрудничество с продуцента David Bottrill (работил преди това с Tool, Muse, Staind).

Бандата сподели с феновете си първите две песни от Part 1”, озаглавени Gone Sovereign и Absolute Zero„, на www.houseofgoldandbones.com.  Двете парчета олицетворяват и съдържат всичко онова, което са Stone Sour: напредничава рок банда, която е способна да съчетае водовъртеж от звуци с мелодия, интелигентност с мощ и разум с чувства. Китаристът Josh Rand отбелязва: House Of Gold & Bones съдържа в себе си от всичко онова, което е характерно и  страхотно в бандата и го подсилва. Рифовете, текстовете, ритъма и песните са като Stone Sour умножено по 10. Налице са също и доста тежки моменти, които не приличат на нищо, което сме правили досега. Записът е мрачен като ада и е едно абсолютно преживяване от първото парче до последното.” Певецът, композитор и текстописец, Corey Taylor, който е и най-продаваният автор за миналата година с автобиографичната си книга Seven Deadly Sins, е написал текстовете за всичките 24 песни в House Оf Gold & Bonesкато една цяла история. В нея се разказва за завладяващата история на героя, създаден Taylor. Пускането на първите две песни от Part 1” е първата стъпка в разкриването на пътешествие, което едва сега започва и ще продължи и през следващата година. Музиката е само един от каналите, които групата използва, за да разкажe историята.

Наскоро Stone Sour потвърдиха първата част от мащабното световно турне, с което музикантите ще подкрепят House Оf Gold & Bones, в рамките на което ще изнесат концерти на територията на пет континента, като предстои да бъдат обявени и още.

“Ще бъде страхотно да представим House Оf Gold & Bonesна живо пред феновете”, казва Taylor. Освен това искаме да отидем в Япония и Южна Америка, там са едни от най-яките фенове в света. Дадохме на хората да усетят Part 1” чрез първите две парчета от него, сега ще им покажем и най-доброто шоу от Stone Sour, което някога са виждали. Гответе се: започва съвсем скоро…”.

Трак лист на  House Оf Gold & Bones”:

1. Gone Sovereign
2. Absolute Zero
3. A Rumor of Skin
4. The Travelers, Pt. 1
5. Tired
6. RU486
7. My Name is Allen
8. Taciturn
9. Influence of a Drowsy God
10. The Travelers, Pt. 2
11. Last of the Real

Албумът “House Of Gold & Bones Part 1”  на Stone Sour ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото