WICKEDA с концерт на 2 декември

wickeda 02122016

Wickeda & Coptor Mix с концерт в най-новия клуб в центъра на София – HUNT (информация за него можете да намерите по-долу), София на 02 декември.

Как се пише Уикеда??
с 5 албума, 20 години на сцена и кой-ти-знае (КОЛКООО) участия на международни фестивали.
Миг от вечноСка, пънк на панелните гета, реге, фънк и обичам в скок да се вричам!
Нямам търпение за това.
Как се пише Уикеда??
Брасс и СКАкалци на вечността, вечерта-без-край, петъчни озарения и лов за прекроения.
Шаблони, шаблони…
Как се пише Уикеда??
– oui!
– Que?
– Да!
– А Сърмата кога идва?
Сърмата: Когато го намеря…

…Surmata Harry(SkodA /cool END THE ghe) – вокал и алабала
…PaPa Jos (doDO / SKOda / Marauders Inc.-китара и мрак
… dANo Bo. (Kottarashky) – more BASS than another
… Parush Dee(Frontero/sKODAA ) – ДРУМС !

PENINSULA РОК с АЙЛЪНД намигвания !

Билети: 10 лв

Подкрепете събитието.

Новото просторно убежище в музикалния каталог на софийската Live сцена. HUNT се ситуира в епицентъра на столичните подземни трептения, за да ги приюти в сърцевината на лишени от колебания озвучителни решения. Клубът ще домакинства внимателно, закачливо и ехтящо подбрани и разнообразни по стил и вибрации събития. Както за ревностно придирчивите меломани, така и за неутолимо жадните за нови имена от актуалната сцена.
HUNT се появява като естествено & подземно приютяване на схващането, че яките партита на открито могат да се пренесат на шир и топлина – без да клаустрофобираш от интериорно надвиснала стесненост (/ограниченост). Звуко-извлекаемата възторженост е подсигурена от безкомпромисно подбран (и разположен) озвучителен комплекс, който да затвърди ефекта от едновременно просторната и мобилна сцена. За клонящите към кът люде – има достатъчно удобни, наредени в симетричен уют сепарета със завиден хоризонт към случващото се на сцената.

пл. „България” №1

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото