Концерт на ФОН, НВДСИ и ЛЕПКАВА ГНЯС

fon-NVDSI- lepkavaНа 09.12 ще се проведе мероприятие – танцова забава, Вход свободен. След студентския празник всички сте поканени в Underground Gallery за да потанцуваме и разчупим духа и тялото в своеобразна идилийка.
За целта ще има подготвена музикална програма от следните вокално инструментални формации:

Не всички деца са индиго (НВДСИ)- те са грънджи група, не са от Сиатъл , дори не са от Габрово (така твърди интернет, но нещата са под съмнение) Ако не сте ги виждали на живо си заслужава да поправите грешката. Енергия и ‘сериозни’ лирики, които ще накарат майчини коси да еректират!

∅⊙∦ Фондация Обещаното нищо – „пловдивски алтернативен квартет’, кавичките са напълно обосновани. Съставът не е достатъчно майна таун за да са напълно пловдивски. Алтернатива няма, обещават нищо и дават всичкото нищо на света, даже ще си просите още.

Лепкава Гняс – социалната тематика е застъпена сериозно в текстовете на тоа пънк сбирток , ама ако не ви се очи да се стегате и да го мислите много, гняста предлагат и добра подложка за кършене на бедра.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото