Втори трейлър към компилацията “Decades“ на NIGHTWISH

 Каквото и да си говорим, NIGHTWISH нямат нужда да бъдат представяни, тъй като те са безспорните пионери на симфоничния метъл и икони на целия жанр. Тяхната виртуозност е съвършенa, a вдъхновението им е жива страст! Финландските симфонични титани знаят как завладеят публиката, очаровайки я за секунди. От началото на тяхната кариера, започнала през лятото на 1996 г., те са смятани за образец на най-взискателните и композиционни музикални изкуства и иновативни песни.

 Време да погледнем назад, обръщайки внимание на изминалите 20 години. В подкрепа на световното им турне тази година, музикантите ще издадат страхотната компилация “Decades“ на 9 март чрез Nuclear Blast. Идеята на компилацията е да обедини най-важните песни на NIGHTWISH в два диска, включващи оригиналните версии на парчетата. Финландците са световно признати заради вълнуващото им приключение, което открива нови хоризонти и в памет на това, изданието “Decades“ включва най-феноменалните моменти в грандиозната им еволюция.

 Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате втория трейлър, в който маестро Tuomas Holopainen говори за музикалната еволюция на групата. Междувременно, първия трейлър може да гледате, следвайки този линк.

 Напомняме ви, че NIGHTWISH ще се завърнат у нас след по-малко от шест месеца. Финландските симфонични титани ще се изявят на 19 август в морската ни столица Варна, закривайки първото издание на фестивала “Varna Mega Rock“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото