FIELDS OF NEPHILIM – Отново в студиото

Fields Of The Nephilim направиха няколко ексклузивни появявания на живо през 2014. Причината за не толкова активното им появяване по събития е, че те прекарват много време в създаване, писане и записване на нов материал. Ако Fields Of The Nephilim издадат нов албум, ще е първия от 2005 година насам.

Carl McCoy пусна следното изявление:

Сега е времето да пуснем някои от новите песни на Nephilim, които стояха в студиото от известно време. Да се опитваш да се концентрираш работата и мислите си до едно единствено нещо е винаги трудно, но това е природата на звяра. Лесно е да откриеш началото, но винаги е толкова трудно да достигнеш до края. Винаги затварям вратата след себе си, когато започвам и после става толкова трудно да открия изхода, когато прекарвам толкова време лутайки се в тъмното. Най-накрая достигнахме етапа на записване и компилирнае на най-важните елементи, които сме създали и събрали.

Очакват се още новини с напредването на работата в студиото. За сега това, което ви остава е да скачате с нетърпение при идеята за нова музика от Fields Of The Nephilim.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото