Вижте кои групи ще спечелят VEGAS ROCKS! HAIR METAL AWARDS

Списание Vegas Rocks! разкри, че SCORPIONS ще получат награда за изключително рок постижение на тазгодишните Vegas Rocks! Hair Metal Awards. Това ще бъдат първите такива награждавания и ще се провеждат ежегодно от 2016 година нататък. След края на награждаването, което ще се състои на 15-ти май в Лас Вегас, ще се състои концерт на TWISTED SISTER по случай 40-годишнината от създаването на бандата. Организаторката на събитието Sally Steele споделя:

За нас е огромна чест да посрещнем групи като SCORPIONS и TWISTED SISTER. Те са допринесли толкова много за музиката ни днес и сме им безкрайно благодарни. Затова искаме да им връчим първите Vegas Rocks! Hair Metal Awards и да почетем всички рок и метъл музиканти от 80-те, отговорни за развитието на жанра.

Други банди, които също са номинирани за награда са QUIET RIOT, WINGER и ANGEL. Немската кралица Doro Pesch пък ще получи титлата „метъл богиня“. Ще има и трибют към MOTÖRHEAD, в който ще участват само известни рок музиканти. Очакват се още специални гости.

scorpionsvegasrockshair2016_638

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото