Вижте какво са ви подготвили BELGARATH

belgarath-shirt

Както знаете родните блек метъл магьосници BELGARATH ще направят съвместен концерт със своите хърватски колеги DEFIANT. Събитието е предвидено за 19:00 часа на 24 юни в клуб „Три Уши“.

Освен музикални BELGARATH са ви подготвили и други приятни изненади. На концерта им ще можете най-после да се снабдите с фланелки на групата и както споделят от лагера на BELGARATH: „…този път сме предвидили повече и по-големи размери!“

belgarath-pendant

Родните блекове ще предложат на своите фенове и специален медальон с ръчно изрисувано лого на групата върху кожа. Бижуто е изработено от Crocus.

Поради естеството на изработка, което е изцяло ръчно и отнема време медальоните ще са в силно ограничени бройки, но все пак ще ги има. Така, че който иска да се снабди със стилното бижу или нова фланелка на любима група, както и да послуша добри банди на живо е добре дошъл на 24 юни.

Страница на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото