URGEHAL записват албум в чест на Trondr Nefas

Последният път, когато чухме за Urgehal беше през миналата 2012 г. и повода беше мрачен – смъртта на китариста и вокалиста им Trond „Trondr Nefas“ Bråthen. Групата обаче отново показа признаци на живот. Повода е запис на нов албум в чест на Trondr Nefas. Музикантите възнамеряват напълно да завършат това, което са започнали с него преди смъртта му.

Изявлението от групата гласи: „Trond Nefas остави всички нас през май миналата година. За Urgehal това означаваше загуба на скъп приятел и брат по оръжие. Затова в специалното си обръщение, от нас, останалите членове на групата, искаме да кажем, че последният албум на групата сега се записва.

Решихме да завършим последния си албум в чест на нашия незабравим приятел и да ознаменуваме края на Urgehal. Той гледаше много напред и ние направихме всички записи за албума преди неговата смърт. Нямаме какво повече да правим по записите, но да завършим това, което сме направили заедно с Trond е наистина необходимо и го му го дължим.

Барабаните и китарите са записани в началото на тази година и през октомври влязохме в студио за вокалните сесии. Няколко близки приятели на Trond и членовете на групата ще пеят. Имената им ще разкрием по-късно в подходящото време.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото