Вижте промо клип за концерта на THE OCEAN, TIDES FROM NEBULA и ABRAHAM

Кратък видеоспот за тройния есенен лайв на Rawk’n’Roll вече е онлайн. Клипът е монтиран от Емил Петков (Booze Brothers).
Използваме случая да подсетим феновете на The Ocean, Tides From Nebula и Abraham, че днес е последния ден, в който билети за концерта на 24 ноември в клуб Mixtape 5 се продават в мрежата на Eventim за 20 лева!
Цената от утре (1 ноември) ще бъде 25 лева, а в деня на концерта и на входа на клуба, билетите ще струват 30 лева. Могат да бъдат закупени на този адрес или в касите на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК).
Минаха няколко години от последното гостуване на немските пост-метъл лидери The Ocean в България. Разликата от тогава е, че момчетата от Берлин вече имат в дискографията си чудовищни албуми като двойния Heliocentric/Anthropocentric (2010) и тазгодишното издание Pelagial – записи, които превърнаха The Ocean в лидери на европейската експериментална метъл сцена, а фен-базата им нарасна лавинообразно.
Европейското турне на The Ocean е подкрепено от две не по-малко интересни банди. Поляците Tides From Nebula, които гледахме три пъти у нас в рамките на две години, можем спокойно да наречем любимци на българската пост-рок публика. Екстатични на сцената, те потапят феновете в музикалните си инструментални трипове и всеки следващ път ги гледаме и слушаме пред все повече хора.
Abraham са една от водещите банди в атмосферичния метъл и пост-хардкор днес. Мрачната и експресивна музика на швейцарците ги прави любима група на също така атрактивна публика – на концертите им има от фенове на Baroness, до хора с тениски на Neurosis и ISIS.

Линк към билетите:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/the-ocean-sofia-club-mixtape-5-336057/event.html

Линк към събитието във facebook:
https://www.facebook.com/events/577767205621525/ 

Повече за групите:
http://theoceancollective.com
http://www.tidesfromnebula.com
http://www.abrahamband.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото