Неприятни новини от CADAVERIA

Тcadaveria cancertroubleежки новини идват от лагера на CADAVERIA и то лично от самата Cadaveria:

„Животът е странен: 2018 г. трябваше да бъде моята година за почивка, вместо това трябва да преодолея ново предизвикателство. Това лято открих един натрапник вътре в мен и започнах неоадювантна химиотерапия, за да го намалим. Пътят е дълъг и аз трябва да се подложа на редица операции. Тялото ми реагира добре и се опитвам да остана оптимистично настроена, за да се наслаждавам на всеки ден колкото е възможно повече, съсредоточавайки мислите си в настоящето. Аз вярвам, че добрите мисли са важна част от възстановителния процес и част от необходимия терапевтичен път, който съм предприела.

Реших да разкрия моята ситуация и да бъда искрена с вас. Това ме кара да се чувствам свободна. В края на краищата винаги съм имала пряка, искрена и честна връзка с моите фенове. Забелязвам, че поне в Италия ракът все още е табу. Не мисля, че това е нещо, което да се крие, напротив, смятам, че споделянето на болестта може да улесни процеса на изцеление.
Откакто разкрих това чрез Facebook и Instagram, бях наводнена от послания и любов и никога няма да спра да ви благодаря за това как ме подкрепяте. Чувствам се много близо до вас.

В момента не мога да работя заради рака и химиотерапията, която е причинила сърдечно усложнение. Трябва да си почивам, но искам музиката ми да продължи да се разпространява. Така че, моля, отидете на Spotify или в дигиталния магазин, който предпочитате, и си пуснете CADAVERIA. Това ще ме направи щастлива.

Моята вечна благодарност отива при сестра ми Елеонора, моят помощник, която се изправи срещу тази грозна история с мен стъпка по стъпка от самото начало. Тя току-що започна тази кампания с близки приятели, за да ми помогне по този път.

Директно дарение може да се извърши и чрез PayPal на cadaveria@cadaveria.com

От моя страна ви моля да продължите да ми изпращате положителни вибрации. Трябват ми.

Благодаря много!

Дълъг живот.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото