UDO DIRKSCHNEIDER ще запише концерт от турнето “Back To The Roots“ за бъдещо CD/DVD

 Udo Dirkschneider (ex-ACCEPT) потегли миналия месец на турне, озаглавено “Back To The Roots“. Както знаете, с края на това турне, Udo ще затвори ACCEPT главата от живота си и повече няма да изпълнява техни песни по време на своите концерти. Изпълнението на DIRKSCHNEIDER на 2 април в Меминген, Германия ще бъде записано за бъдещо CD/DVD. Очаква се концертното издание да излезе по-късно тази година.

 Обиколката “Back To The Rootsще премине и през у нас на 17 март в столичната зала “Универсиада“. Съпорт банди ще бъдат ANVIL и PALACE. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Ticketpro на цена от 50лв. Ако в деня на концерта има останали бройки от ценните хартийки, те ще струват 60лв.

 В момента имате възможността да участвате в нашата трета игра за покана за концерта. Какво точно и до кога трябва да го направите, може да видите тук.
UDO_23

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото