Какво ново при новия TESTAMENT?

Наскоро бе проведено интервю с китариста на TESTAMENT Eric Peterson за това как върви работата върху новия албум. Ето какво казва той:

Бих казал, че в момента сме на две трети от писането на новата музика и веднага щом приключим турнето, ще го довършим. Очертава се да влезем в студио през септември и някъде около Хелоуин ще завършим записите. Ще издадем албума в началото на 2016 година, което е добре, защото има цяла нова година пред нас. Пускането на албума догодина ще бъде има много важно музикално и бизнес значение за нас и смятаме, че това е правилното решение.

А относно как ще звучи новият албум, Eric обяснява:

Трудно е да се каже в този момент, но засега имам пет парчета, които са си чист траш. Може би звукът им доближава албума „The Gathering“, но новият албум определено ще бъде по-тежък и ще звучи повече траш от предшественика му „Dark Roots Of Earth“. 

ericpetersontestamentkaaos2015_638

 

 

 

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото