Цонко Цонев подарява билети за Kavarna Rock 2014 на пътуващата си рок изложба

На следващата софийска спирка от пътуващия си рок музей, кметълът Цонко Цонев ще връчи на фенове няколко билета за поредното издание на рок феста Kavarna Rock.

Това ще се случи на 9 май, в рок бар Rock IT, където ще бъдат разположени личните подаръци на кмета на Каварна от легенди като Deep Purple, Doro Pesch, ZZ Top, AC/DC и мн.др. На откриването на изложбата в столичния рок бар Цонко Цонев е поканил Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шинова, Наско от Б.Т.Р. и други приятели.
Кметълът е решил да направи подарък на рок феновете – всички присъстващи ще участват в томбола за печелене на билети за Kavarna Rock 2014 (28-ми и 29-ти юни). В продължение на две седмици, в Rock IT ще бъдат изложени ценни експонати от личната колекция на Цонко Цонев като китарата на Manowar, с която групата изпълни българския химн в метъл вариант, златният албум на Deep Purple – Burn, който е само в 50 екземпляра в целия свят, прототипът на паметника на Dio, златен диск на ZZ Top с автографи от цялата група и мн.др.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото