Община Каварна може да смени промоутъра на рок феста

Новият кмет на Каварна Нина Ставрева

Новият кмет на Каварна Нина Ставрева

Утре – 22 януари, изтича срокът, който кметът на Каварна Нина Ставрева е дала на промоутърската фирма Bulgarian Live Music да върне отговор относно подготовката на тазгодишното издание на рок фестивала в морския град.

Тази новина идва след нарочна пресконференция, дадена от кмета и началника на отдел „Култура“ на черноморския ни град. Идеята й е да бъдат опровергани слуховете, че фестивал в Каварна няма да има.

Ето какво е заявила Нина Ставрева:

„Рок фестивал в Каварна ще има. Заявявам го категорично и той ще бъде на нивото, което очакват феновете. Онова, което е постигнато до момента, ще остане факт. За него говорим с уважение и надграждаме”.

Градоначалникът е изпратил три писма до промоутърската фирма, на които все още няма получен отговор. Уговаряни предварително срещи до момента не са се състояли.

Ставрева обяви още, че ако в горепосочения срок не получи отговор, Общината ще се обърне към друг промоутър, като вече има предварително водени разговори с наши и чужди такива.

За десетте години от съществуването на фестивала, Общината не е запазила марката му. Името „Каварна Рок Фест“ се държи от една от промоутърските фирми. Тази година Общината смята да регистрира своя марка.

На коференцията е получено и уверението, че дори промоутърската фирма да бъде сменена, то феновете, закупили билети до момента, няма да бъдат ощетени и ще бъдат компенсирани.

За традиционният празник на гр. Каврана, на 6 май, отново се очаква безплатен рок концерт, а Джулай Морнинг на Камен Бряг все още ще има.

 

 

 1. #1 написан от Анонимен (преди 8 години)

  Хайде сега да покани Gojira като за след новия им албум напролет и ще ѝ бъде простено за греховете. 😀

 2. #2 написан от BlueOysterCult (преди 8 години)

  Тази дърта свиня ако чуе Gojira ще забрани всякакъв китарен звук.

 3. #3 написан от Ники (преди 8 години)

  За какво са ти Gojira, виж че има Годзила. Евала прическа.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото