Отново Harley Davidson по време на KAVARNA ROCK

Еврофутбол подарява поредния мотор по време на фестивала

Еврофутбол подарява скоростно лято с Harley-Davidson чрез новата си кампания с допълнителни предметни награди, която стартира на 6 юни. В нея могат да участват всички клиенти на българския букмейкър, които имат непечеливши квитанции на стойност минимум 10 лева в един талон за футбол и други спортове и минимум 5 лева за гонки с хрътки. За да участва в жребия за определянето на печалбата, всеки, изпълнил горното условие в периода на кампанията 06 юни -25 юни, трябва да напише трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка на обратната страна на квитанцията си и да я пусне в специални урни в букмейкърските пунктове.

Новият притежател на превъзходния класически модел Harley-Davidson Iron 883 ще бъде изтеглен по време на 10-то юбилейно издание на Kavarna Rock на 28 юни, непосредствено преди да забият Twisted Sister. Това е втори пореден път, в който Еврофутбол дава един от най-популярните мотори в цял свят на свой участник по време на най-големия рок фест в България, с което превърна събитието в традиция.

 

Повече информация на www.eurofootball.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото