Братството на мъже с мустаци избухва в ROCK IT

movember rock it poster_13На 13-ти ноември ще се проведе поредното Мовембер парти. All 4 Movember ще „Промени лицето на мъжкото здраве” с разтърсващ купон в столичния рок бар Rock It. MO-братята отново ще се обединят, а мустаците им трябва да удържат експлозивен микс от rock’n’roll, surf, swing, rockabilly, Irish punk, ska.. забъркана от петзвездно DJ-crew. На място ще се предлага и разнообразие от помади за коси, вакси за мустаци, аксесоари за бръснене, масла за бради, селекция от кожени продукти, папионки, бандани и кърпи за сака, специално от Gentlement’s Mood.

Забавната игра на думи Мовембер е кампания, която провокира всеки мъж да си пусне мустак през месец ноември с цел да насочи вниманието на колкото се може повече хора към борбата с рака на простата и други здравословни проблеми. През месец Моември мъжът се обръща към своите братя, за да покаже че е съпричастен и отговорен, и че не смята, че да се отнасяш сериозно към собственото си здраве е признак на слабост.

„Йегермайстер“ отново ще се погрижи за високия градус на настроението, а към кампанията Мовембър ще се присъединят The Smugglers Collective и HC Spirit в компанията на Gentlement’s Mood и Rockabilly.bg.

  1. #1 написан от Прасчо (преди 9 години)

    Не, че се заяждам, но от тези disc jockeys на снимката нито един не се е подготвил срещу рака на простатата. Ми, като видиш че не можеш, тури барем едни коцкарски мустачки, бе! Ей, богу!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото