Рожден ден на Rock It

Rock It става на 5 години и Ви кани на специален купон на 13 декември.

Разписваме се с още една година и петорно повече приятели, и спомени от яки купони. Елате да полеем 5 години съвместни рок емоции и безпаметни нощи, и да си пожелаем още 10 пъти по толкова. Пецата и бандата му и много приятели ще ни забавляват като за световно. И за последно на тази локация. Ще имаме специален поздрав от момичетата на Sonya Pole Studio. Очакваме ви! Ще почерпим!

Вход свободен!

 

Създаден през 2011 година, рок бар RockIT се превръща в най-доброто заведение за рок и метъл музика в София. Барът разполага с разллични зали – централна  със сцена, където се случват лайф изпълненията и диджей партитата, и игрални зали с билярд, джаги и други забавления. Отскоро барът е на нов адрес – ул. Петко Каравелов номер 5, а концепцията за разчупена обстановка, предлагаща разнообразни атракции за хората, обичащи рок, си остава същата. Създадена от и с обич към рок феновете.

Бар RockIT разполага и с интересна кухня, бирени мезета и изкусителни десерти!

Барът не пропуска нищо от рок живота в столицата, като често организира подгряващи партита на големи концерти, а нерядко можете да зърнете и някоя музикална легенда. Има лайф изпълнения на популярни и не толкова популярни банди, атрактивни шоута с танци на пилон и разбиващи диджейски битки на любими изпълнители. Едни от най-обичаните рок брандове са партньори на бара и предлагат често комплименти за клиентите. А в специален кът можете да откриете ръчно изработени аксесоари с логото на Rock it.

Клубът е с отворени врати и през деня, когато на приятен рок фон може да се наслаждавате на обедно меню, а отскоро и на слънчева градина!

За повече информация:https://www.facebook.com/bar.RockIT/

rock it 5 year

  1. #1 написан от Бегай (преди 7 години)
  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото