Tsena Koev ще представи дебютния си албум с концерти в София и Пловдив

Българската певица на Vivaldi Metal Project Цена ще представи дебютния албум на соловия си проект Tsena Koev за първи път на българска почва с концерти в София и Пловдив на 3 и 4 септември.

Албумът се казва “Emotions In A Jar” и официално ще излезе на 26 август.

Tsena Koev е симфонична метъл група основана от Цена Стефанова и българският аранжор на Vivavli Metal Project Живко Коев. Групата ще представи в акустична форма “Emotions In A Jar” и няколко песни от предстоящия втори албум “Storm In Human Form”.

Досега Tsena Koev имат издадени два сингъла: „Something Inside“ и „The Traveller“ (с участието на легендарния швед Сноуи Шоу и популярния ютюбър и вокал на Mentalist Роб Лундгрен).

В концерта ще участват също Vivaldi Metal Project (с Цена като вокалист), и българските групи Aegonia и Freija.

“На моята възраст повечето музиканти имат издадени над 5 албума. За това време аз бях в много групи и проекти, работих за тях, но винаги за нечий чужд интерес или, ако е за общ, то той се разпадаше бързо, като повечето групи, които са с различни интереси и ценности. Това, което аз създадох за това време са 3-те ми прекрасни деца, с които се гордея най-много от всичко на света! 

Но ето че идва и преломен момент за мен и музикалния ми живот – издавам първия си албум с материал, в голямата си част записан още през 2013 година. Издавам го чак сега, поради ред причини, но съм щастлива най-сетне да споделя тази музика с вас!”

Албумът ще бъде наличен във всички онлайн платформи на 26 август, а с физическо копие ще можете да се сдобиете и на концертите през септември.

Билети можете да закупите на мястото на събитията или от сайта на bilet.bg: билети за София и билети за Пловдив.

За повече информация следете събитията във фейсбук за Пловдив и София и страницата на Tsena Koev.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото