Десет дни до „A Winter Soul Celebration“; вижте всички участници

a-winter-soul-celebration

Вече е известно как ще изглежда пълният афиш на концерта „A Winter Soul Celebration“, който ще се проведе на 26 януари (неделя), точно след десет дни, в столичния рок бар „Fans“. Последната група, която се присъединява в компания на организаторите DEADSCAPE и техните „съучастници“ AEGONIA и NIGHTMARE, е опитната софийска траш/дет метъл формация ANASTASIS. Напомняме, че входът за шоуто на четирите банди ще бъде на цена от 10 лв., а за повече подробности можете да следите събитието във Facebook на този линк.

Група ANASTASIS е създадена през 2005 г. и стилът ѝ може да се определи като дет/траш метъл. В установения вече състав се правят концерти и демозаписи на няколко песни. От 2006 до 2014 г. започват сериозни кадрови промени, следват нови концерти и много дълга пауза, през която всеки се занимава със собствени проекти. През 2014 г. започват опити ANASTASIS да се възроди. От 2015 г. отново има стабилен състав и започва по-сериозна работа, включително и по нова музика.
В момента се правят записи за албум, който трябва да излезе възможно най-скоро.

anastasis-photo

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото