TRYSTH с последен концерт в София

amek xБългарското слъдж триo Trysth обяви, че прекратява същестуването си като банда. След десетки концерти в България, дългосвирещият им албум „Soulchambers“ и колекцията ремикси „Soulchambers Reworked“, този месец, бандата ще свири последния си лайв в България.

Тази събота, 12 май, може да се сбогувате с Trysth в клуб *Mixtape 5*, по време на AMEK X – десетгодишнината на лейбъла Amek Collective. Седмица по-късно Trysth ще свирят на Cobra Fest в Букурещ, където ще споделят сцената с банди като Lost In Kiev и българите Brond.

В интервю за Българско национално радио, Асен Сантев, китарист на Trysth, сподели, че бандата има няколко записани нови парчета и други, които тепърва ще запишат, така че добрата новина е, че концертите може да са последни, но ни очаква издание с финалните творби на триото.

На 12 май българския лейбъл и буукинг колектив Amek празнува своята първа 10 годишнина в двете зали на Mixtape 5. Билетите са в продажба тук: http://bit.ly/2pqJZpr на цена от 15 лв. В деня на концерта входът ще бъде 20 лв. В цената влиза и достъп до афтър партито.

2 ROOMS 10 LIVE ACTS

ate (guitar drone, ambient)
OOHS! (krautpop, sonic healing)
Trysth (monolithic sludge, post-metal)
V∆l∆nc∑ Ðr∆kës (UK) & Ivan Shopov (ambient, IDM, experimental)
Leaver & Tim Holehouse (UK) (drone folk)
LΔTΞ (experimental, raw IDM)
Mytrip (harsh ambient)
Conjecture (GR) (dark ambient, post-industrial)
EVITCELES (underwater electronics)
CYBERIAN (seductive ambient)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото