На 12 май българският лейбъл Amek празнува първа десетгодишнина

poster-amek XНа 12 май българският лейбъл и буукинг колектив Amek ще отбележи първото си десетилетие на родната сцена. Десетгодишнината ще бъде отбелязана с мащабен концерт в двете зали на столичния клуб *Mixtape 5*. На живо ще чуем десет изпълнения на артисти от лейбъла. OOHS!, ate, Trysth, Valance Drakes и Иван Шопов, Leaver и Tim Holehouse, LATE, Mytrip, Conjecture, Evitceles, и Cyberian ще ни представят музика в жанрове от ambient до shoegaze, и sludge.
Билетите са в продажба тук на цена от 15 лв. В деня на концерта входът ще бъде 20 лв. В цената влиза и достъп до афтър партито в малката зала на клуба, което е в ръцете на колектива Бетон, Climaxim и Ghost303.

През 2008 Amek Collective се заемат със задачата да организират на родна земя концерти на артисти от най-радикалните и експериментални течения в музиката. Няколко години по-късно започват да издават (основно) съвременна българска музика на аналогови носители – касети и винил. По повод десетгодишнината си, Amek са подготвили две нови издания на плочи и две на аудио касети.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото