D.R.I. влизат в студио

Dirty Rotten Imbeciles, пионерите на хардкор метъл кросоувъра, обявиха, че ще влизат в студиото този октомври. На помощ ще им се притече Bill Metoyer, обслужвал още Slayer, Sacred Reich и Armored Saint. Общият им проект е ЕР, което очакваме в началото на 2015.
Kurt Brecht оприличава новите песни по-скоро на пънкарски, отколкото на метълски. Той споделя, че за него това ЕР не е толкова важно, но го прави по желание на феновете.

Проблемът при нас е, че не искаме да записваме нов албум докато сме на турне, за да не се разсейваме. Само че продажбите на албумите ни не вървят особено добре и сме принудени да обикаляме. Затова този път ще се опитаме да правим двете едновременно, пък да видим какво ще излезе.
Не се замислям особено как работи индустрията тези години, не ме интересува особено. Знам само, че младите банди не могат да разчитат само на записите си, за да живеят от музиката. Налага ти се да правиш концерти – щеш, не щеш, така е. Записваш албум, за да тръгнеш на турне и да изкараш пари от турнето, не от албума.
Една от новите песни, As Seen on TV, съдържа най-изпипаните ми лирики досега. Става дума за маркетинг, реклами, телевизии и така нататък.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото