BRKOVI POSTER 20151206 BG2-1BGTSC представя:

Концертът на BRKOVI у нас ще се състои на 6 декември 2015, от 20:00 часа в столичния клуб RockIT. Това е първото и дългоочаквано посещение на групата в страната ни, за това и сетът ще е от типа “Много Best Of”.

За групата и стила:

BRKOVI са хърватски турбофолк-пънкрок състав от Загреб. Коренно различните стилове са духовито свързани в мелодична цялост, а емоционалните стихове на турбофолка са преплетени с жестокостта на пънк рока и тежестта на хеви метъла. С други думи: „невинни” текстове, разпрострени в специфичен музикален стил. Тук и ние се объркахме… Вижте дискографията на групата и видеото по-долу.

Творчество: „Punkfolkwellness“ 2010 „Društvo brkatih mladića“ 2011 „Balkanski esperanto“ 2012 „Brkati gosti“ 2013 (kompilacija) „Pizda materina“ 2014

Групата се издава сама, а зад творчеството й не стоят издатели, разпространители или PR агенции. Основен текстописец е Shamso 69, но… след идването си в групата през 2007 година. Групата е повлияна от Sex Pistols, Vajta, Ramones, Discharge, Tutić, Huljić, Runjić, Dujmić и още много такива…, но музикантите харесват групи като Zlatni Lajbeki, Thin Lizzy, Saxon, Dečki Z’bregov, Judas Priest, Tifa, Kultur Shock, Rifat Tepić, Iron Maiden, Adicts, Blue Oyster Cult, Divlje Jagode, Bora Spužić Kvaka, Tarantula, Vatreni Poljubac, Manowar, Milić Vukašinović, Helloween, Angel Wit….
Билетите:  Разпространяват се онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
До 12 часа на 27 октомври, вторник, билетите ще са на цена от 20 лева. След 12:00 часа до деня на събитието цената им ще е 25  лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба, цената ще е 35 лева. Местата са строго ограничени!

 

Предстои оповестяването на подробности.